IT Rådgiving

Digitale strategier

IT Strategi

Digitalisering muliggjør forbedring av produktivitet og topplinje (inntekt) og bunnlinje (lønnsomheten). Teknologi kan levere gode resultater i hendene på de riktige menneskene. En god start er en solid strategisk plan som fungerer som et veikart for å utvikle virksomheten. For å sikre at IT strategien blir en suksess kan det være lurt å få litt hjelp fra noen som har gjort det før.

  Netthandel

  I følge rapporten Norsk e-handel 2017 fra DIBS by Nets økte norsk e-handel fra 51,8 milliarder kroner i omsetning i 2012 til 105 milliarder kroner i 2017. Vi har over 20 års erfaring med e-handelsprosjekter og strategier for kundeinnsikt, digital kommunikasjon og innovasjon.

   Skal du ha suksess med netthandel er det viktig å ha kontroll på hele verdikjeden, siden kundeopplevelsen ikke bare avhengig av gode nettsider, men også tilgjengelighet, leveringstid, returbehandling osv. Vi kan hjelpe dere å oppnå ROI på investeringene dere gjør på området.

    Endringsledelse

    De fleste organisasjoner må i dag være villig til å endre seg for å overleve. Digitalisering er vanligvis et slikt endringsprosjekt, som har konsekvenser for ansatte, organisasjon, rutiner og prosedyrer. Slike prosesser kan være både komplekse og krevende, og medarbeidere og kultur er ofte viktigere suksessfaktorer enn kompetanse på teknologiske verktøy. Forskning viser at mangel på endringsledelse er en av årsakene til at endringsprosjekter ofte ikke fører frem. Vi har erfaring med ulike endringsprosesser og kan hjelpe dere å gjennomføre endringen med suksess.

     IT Anskaffelser

     Vi kan bistå din virksomhet ved IT-anskaffelser, kartlegging av behov og utarbeidelse av kravspesifikasjon, samt kriterier for evaluering av tilbud. Hva som gir deg de beste forhandlingsfordeler varierer fra prosjekt til prosjekt. Vi hjelper deg med å velge om det riktige for ditt prosjekt er en RFI, RFQ eller RFP. Vi bistår også om ønskelig med leverandørkontakt i forbindelse med forespørselen.

      Vi er 100% leverandørnøytral og vil jobbe med dere for å finne og implementere de rette løsningene som passer til organisasjonens behov.

       Synes du dette høres interessant ut? ta kontakt for en uforpliktende samtale.