SAP tar grep for å veilede kunder mot skyen

ERP selskapet SAP har lansert et samarbeidsprogram med Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud samt globale strategiske servicepartnere (GSSPs). Prosjektet har fått navnet «Embrace» og skal gi kunder anbefalinger knyttet til deres unike reise til SAP S/4HANA® i skyen.

  Hva er Embrace?

  Gjennom Embrace vil kunder få anbefalinger om hvilke plattform, programvare, tjenester og infrastruktur fra SAP er best for dem, i tillegg til anbefalinger om beste hyperscaler og servicepartner. 

   Å migrere til skyen skal nå bli en forhånds- og markedsgodkjent reise, med referansearkitekturer og enkel tilgang til de grunnleggende teknologitjenestene som kreves for å hjelpe kunden oppnå de beste resultatene. 

    Fordel for kundene

    Fordelene for kundene inkluderer kortere forhandlinger, strømlinjeformet teamoppbygging og raskere, risikobevisste implementeringer.

     «Våre kunder er tydelig på resultatene de ønsker å oppnå når de migrerer til skyen – og det inkluderer driftsfordeler og innovasjonsmuligheter i toppklasse,» sa Jennifer Morgan, president for Cloud Business Group og styremedlem i SAP. «Vi samarbeider med hyperscalers og globale strategiske servicepartnere, og har en unik posisjon for å forme våre kunders reiser for å bli intelligente bedrifter.»

      Innholdet i Embrace

      Embrace består av fire hovedkomponenter:

      • Et sett med grunnleggende tjenester som kjører på SAP Cloud Platform for å muliggjøre integrasjon, orkestrasjon og utvidelse av SAP-systemer og tredjepartsprogrammer som kjører i skyen eller lokalt hos kunden.
      • En felles referansearkitektur som inkorporerer de nødvendige SAP- og hyperscaler-komponentene for å kjøre kundens applikasjoner.
      • Et felles markedsgodkjent veikart tilpasset hver bransje – opprettet i samarbeid med hyperscalers og globale strategiske servicepartnere.
      • Et nylig lansert sett med tjenester designet for å støtte kunder som kjører på en sky- eller hybridinfrastruktur på en hyperscaler.
      Du kan lese mer om Embrace her: Embracing the Hyperscalers, Your Fast Lane to Becoming an Intelligent Enterprise in the Cloud.

        Legg igjen en kommentar

        Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *